Meny

Lukk

Under 30 min

PENNE LUCIA

TOTALT INNHOLD: 346 KCAL, 11,5 G FETT, 19,04 G KARBOHYDRATER, 17,62 PROTEINER, 3,6 G FIBER.

Ingredienser

  • 1 pk. 160 g Carbonada Penne
  • ½ stk. løk
  • 1 ½ fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 boks hermetiske tomater (ca 350 g)
  • 4 stk. store basilikumblader
  • 1 ts sukker
  • salt
  • pepper
  • 50 g parmesan / annet ost etter ønske

Slik gjør du:

  1. Rens og finhakk løk, rens og press hvitløk. Stek løken til den er myk i en panne med olivenolje, og tilsett hvitløk.
  2. Stek til løk og hvitløk er blanke. Tilsett hermetiske tomater, hakket basilikum, tabasko, sukker, og smak til med salt og pepper.
  3. Kok opp blandingen, og la den småkoke i ca. 25 minutter. Kok opp vann, og kok pastaen i 10 minutter. Hell av det kokevannet, og bland inn sausen. Dryss over revet parmesan, og server.

562 Kcal

Med vanlig penne

538 Kcal

Med fullkorn penne

346 Kcal

MED CARBO-NADA PENNE

Se flere oppskrifter

Wok med pasta og laks

Under 35 minWOK MED PASTA OG LAKS TOTALT INNHOLD: KCAL: 393, 20,6 G FETT, 7,9 G FIBER, 29,38 G PROTEINER, 22,94 G KARBOHYDRATER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Tagliatelle en halv pose valgfri wokmiks, eller grønnsaker til wokking. en laksefilet cherrytomater sweet chilisaus soyasaussalt og pepper Slik gjør du: Wok grønnsakene, stek laksefiletene […]

Ovnsbakt pasta med ost

Under 40 minOVNSBAKT PASTA MED OST TOTALT INNHOLD: 424 KCAL, 32,04 G KARBOHYDRATER, 12 G FETT, 42 G PROTEINER, 0,6 G FIBER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Penne 150 g karbonadedeig ½ løk 1 hvitløksfedd ½ chili 150 g. hakkede tomater 30 g. røde linser ½ gulrot ost til topping 1 ts basilikum […]

Snøfrisk pesto-pasta

Under 15 minSNØFRISK PESTO-PASTA TOTALT INNHOLD:493 KCAL, 43,5 G FETT, 10,64 G KARBOHYDRATER, 8,2 FIBER, 7,4 G PROTEINER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Spagetti 65 g Snøfrisk naturell 1 fedd hvitløk 2 ss grønn pesto 1 pk. cherrytomater ½ bukett brokkoli 1 ss olje salt og pepper Slik gjør du: Kok pastaen i […]

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål