Meny

Lukk

Under 40 min

OVNSBAKT PASTA MED OST

TOTALT INNHOLD: 424 KCAL, 32,04 G KARBOHYDRATER, 12 G FETT, 42 G PROTEINER, 0,6 G FIBER.

Ingredienser

  • 1 pk. 160 g Carbonada Penne
  • 150 g karbonadedeig
  • ½ løk
  • 1 hvitløksfedd
  • ½ chili
  • 150 g. hakkede tomater
  • 30 g. røde linser
  • ½ gulrot
  • ost til topping
  • 1 ts basilikum
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Stek karbonadedeigen.
  3. Rens og hakk løk, hvitløk og chili. Riv gulrot.
  4. Ha hakkede tomater i karbonadedeigen sammen med alle grønnsakene, smak til med krydder, og la det småkoke i 10 minutter.
  5. Kok pastaen i 10 minutter.
  6. Ha i ildfast form sammen med pasta, topp med ost og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  7. Tips: Topp med parmesan og pinjekjerner.

640 Kcal

Med vanlig penne

616 Kcal

Med fullkorn penne

424 Kcal

MED CARBO-NADA PENNE

Se flere oppskrifter

Grillet kylling med pasta

Under 15 minGRILLET KYLLING MED PASTA TOTALT INNHOLD: 316 KCAL, 14,9 G FETT, 3,6 G FIBER, 33,04 G KARBOHYDRATER, 26,62 G PROTEINER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Penne 1 stk. grillet kyllinglår ½ pakke ovnsgrønnsaker 1 pose med pastasaus (valgfri) Slik gjør du: Bak grønnsakene i ovnen på 180 °C i 15–20 minutter. […]

Tagliatelle med scampi

Under 20 minTAGLIATELLE MED SCAMPI TOTALT INNHOLD: 370 KCAL, 19,5 G FETT, 3,6 G FIBER, 14,04 G KARBOHYDRATER, 29,62 G PROTEINER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Tagliatelle. 150 g frosne scampi 100 g Crème fraîche lett ½ sitron 1 fedd hvitløk kajennepepperpersille (frisk) Slik gjør du: Tin og skrell scampi. Kok pastaen i […]

Tagliatelle bolognese

Under 20 minTAGLIATELLE BOLOGNESE TOTALT INNHOLD: 310 KCAL, 13,5 G FETT, 3,6 G FIBER, 23,04 G KARBOHYDRATER, 14,62 G PROTEINER.Ingredienser 1 pk. 160 g Carbonada Tagliatelle ½ pose bolognesesaus ½ hvitløksfedd ½ rødløk ½ rød paprika ½ gul paprika½ squash, liten 50 g fetaost i terninger i olje Slik gjør du: Hakk hvitløk […]

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål