Meny

Lukk

100% MATGLEDE
Så å si NADA karbohydrater!

Det handler om matglede

Vi i CarboNADA har én ting felles: Vi elsker mat. Og spesielt pasta. Enten den kommer putrende ut av ovnen som lasagne, med kjøttboller à la Lady og Landstrykeren eller i en rykende bolle asiatisk ramen: Pasta er alltid en velkommen gjest ved vårt bord.

CarboNADA vs. fullkornspasta

Problemet er at vanlig pasta er laget av hvitt hvetemel. Sammen med sukker er hvetemel den største årsaken til at vi får i oss altfor mye karbohydrater i Norge, noe som både har negative konsekvenser for blodsukkeret og kan føre til fedme. Riktignok finnes det fullkornspasta, som er sunnere enn vanlig pasta, men det er like fullt hvetemel.

Derfor lanserer vi Pasta CarboNADA – den eneste pastaen som ikke tvinger deg til å velge mellom sunnhet og matglede. Va’a mangiare!

Sjekk ut grunnpakken og de fristende oppskriftene.

Om produktene

Pasta CarboNADA er laget av havrefiber og glucomannan og kommer foreløpig i tre varianter: lasagneplater, spagetti og nudler. Du kan bruke pastaen i alle retter du vanligvis bruker pasta i, men tilberedningstiden er litt kortere.

CarboNada

TAGLIATELLE

Med tagliatelle fra Pasta CarboNADA trenger du ikke velge mellom helgekos og sunn mat. Passer ypperlig til alle type pasta retter, som for eksempel bolognese eller carbonara.

 

Næringsinnhold per 160g: 24 kcal, 0 g fett, 3,6 g fiber, 0 g proteiner og 3,04 g karbohydrater

CarboNada

SPAGHETTI

En klassiker som aldri går av moten på alle norske middagsbord. Varier i det uendelige med gode råvarer og spennende sauser, og kos deg sunn med kalorifattig spaghetti uten karbohydrater.

 

Næringsinnhold per 160g: 24 kcal, 0 g fett, 3,6 g fiber, 0 g proteiner og 3,04 g karbohydrater

CarboNada

PENNE

Penne er perfekt følge til kyllingsalat og andre lunsjretter. I tillegg passer penne meget godt til et hvert middagsbord ved bruk i gryteretter og gratinerte retter.

 

Næringsinnhold per 160g: 24 kcal, 0 g fett, 3,6 g fiber, 0 g proteiner og 3,04 g karbohydrater

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål