Meny

Lukk

– Trodde ikke jeg skulle oppleve dette

Pasta Carbonada hjalp Lene Evenrud å bli kvitt veldig mange kilo.

Vekta på topp, formen på bånn. Slik beskriver Lene Evenrud tilværelsen etter at hun ble syk i 2014. 46-åringen alltid vært slank, men i løpet av sykdomsperioden gikk vekta kraftig opp.

– Jeg prøvde å trene og leve sunt, men det var ikke lett å få til i en vanskelig livssituasjon. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne gi meg et puff i riktig retning. Den fant jeg faktisk spaghetti, fra CarboNADA, forteller Lene.

Forskjellen på vanlig spaghetti og spaghetti fra CarboNada er at denne typen CarboNADA pasta inneholder nesten ingen karbohydrater. Jeg har faktisk ikke trent så lenge jeg har spist dette, og samtidig rast ned i vekt, fortsetter hun og humrer.

Fant tilbake til sitt gamle jeg

I dag er den gode, gamle Lene tilbake. Humøret og selvtilliten er på plass. Hun, som ofte ble sittende hjemme når vennegjengen møttes, er igjen åpen og sosial.

– Livet er snudd på hodet. Før preget livssituasjonen min både den fysiske og psykiske helsen. Nå er livsgleden tilbake. Jeg trives bedre i mitt eget selskap og sammen med andre. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle oppleve dette.

Gikk ned 16 kilo

Trebarnsmoren fra Stavanger slår fast at det var CarboNADA pasta som ga henne nytt mot og motivasjon til å gjennomføre endringer i hverdagen. Hun går tur med hunden hver dag, da hun nå har masse energi på grunn av den vellykkete vektreduksjonen. Lene gikk ned nesten 16 kilo på rundt 3 måneder, og det uten å trene.

Fakta om CarboNADA

Pasta CarboNADA er laget av havrefiber og glucomannan og kommer foreløpig i tre varianter: spagetti, tagliatelle og penne. Vanlig pasta er laget av hvitt hvetemel. Sammen med sukker er hvetemel den største årsaken til at vi får i oss altfor mye karbohydrater i Norge, noe som både har negative konsekvenser for blodsukkeret og kan føre til alvorlig fedme. Pasta CarboNADA inneholder nesten ingen karbohydrater og er helt glutenfritt.

Bestill grunnpakken i dag og få 20% rabatt på første bestillingen

Kr

399

ord: 499,-

Få med gratis
OPPSKRIFTSBOK!

Grunnpakken inneholder:

4 pakker Carbo-Nada SPAGHETTI
4 pakker Carbo-Nada NUDLER
4 pakker Carbo-Nada LASAGNEPLATER

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål