Meny

Lukk

– Det skjedde en forvandling

Derfor er Pasta CarboNADA Anne Hansens favoritt-måltid

Travle dager

Med jobb, fire døtre, mann og hund er det sjelden kjedelig hjemme hos Anne Hansen. Men nå nyter hun et lite friminutt i sofakroken hjemme i Krokstadelva utenfor Drammen. Det kan bli travle dager, men det er stort sett bare hyggelig at det skjer mye. Dessuten er vi veldig flinke til å kose oss, smiler 45-åringen. Hver dag samler hun hele familien rundt middagsbordet. Og i Anne Hansens middags rituale inngår det nesten alltid spaghetti eller pasta penne fra CarboNADA, mens resten av familen får vanlig spaghetti.

Pasta fra CarboNADA inneholder nesten ingen karbodyrater, med dette raste Anne Hansen ned i vekt. Best av alt, jeg trente aldri, uttaler hun.

Lav, men ikke liten

– Det begynte med at jeg hadde et ønske om å legge om livsstilen. Jeg er nemlig lav, men ikke liten, ler Anne Hansen. På grunn av en betennelse i bena kunne hun ikke være så fysisk aktiv som hun burde og ønsket å være.

– Nå er jeg ikke av den typen som er så opptatt av slanking, men jeg skjønte at jeg burde legge om kursen litt. Derfor var jeg på utkikk etter noe som kunne hjelpe meg i riktig retning. Og da mener jeg noe annet enn å slutte å spise – det var liksom ikke et alternativ, smiler hun.

I dag kan Anne Hansen notere en vektnedgang på 11 kilo, noe hun er svært godt fornøyd med. Men følelsen av å leve sunnere er vel så viktig.

Bestill grunnpakken i dag og få 20% rabatt på første bestillingen

Kr

399

ord: 499,-

Få med gratis
OPPSKRIFTSBOK!

Grunnpakken inneholder:

4 pakker Carbo-Nada SPAGHETTI
4 pakker Carbo-Nada NUDLER
4 pakker Carbo-Nada LASAGNEPLATER

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål