Meny

Lukk

HVORFOR ER CARBONADA UNIKT?

Det er flere egenskaper ved CarboNADA som gjør at produktet skiller seg fra alt annet på markedet:

Carbonada funker

CarboNADA er en slankepasta med dokumentert effekt, både på grunn av de gode egenskapene til havrefiber og glucomannan og på grunn av at den redu-serer sultfølelsen (kilde: EFSA, European Food Safety Authority: EFSA Journal 2010; 8(10): 1798). Når sultfølelsen gnager i magen, er det lettere å la seg friste av de velduftende hvetebollene i storkiosken eller melkesjokoladen som ligger i griperekkevidde i butikken. Med CarboNADA innabords slipper du sulten – og kan samtidig kose deg med favoritt-pastarettene dine.

Carbonada gjør det enkelt å spise sunt

Det italienske kjøkkenet er perfekt for deg som liker å spise sunt og godt. Rene smaker, sunne oljer og mye grønnsaker gjør godt for både kropp og sjel. Problemet er bare at vanlig pasta er laget av hvitt hvetemel som legger seg som en stein i magen og får blodsukkeret til å skyte i været. Med CarboNADA vil du føle deg lett og våken, i stedet for døsig og stappa, etter et deilig pastamåltid.

Carbonada er godt for miljøet

Er du opptatt av miljøet og vil spise økologisk, kan du fint bruke CarboNADA i matlagingen. CarboNADA er også vegansk og inneholder ingen animalske ingredienser. Sjekk også ut de supergode veganske oppskriftene våre.

Bestill grunnpakken i dag og få 20% rabatt på første bestillingen

Kr

399

ord: 499,-

Få med gratis
OPPSKRIFTSBOK!

Grunnpakken inneholder:

4 pakker Carbo-Nada SPAGHETTI
4 pakker Carbo-Nada NUDLER
4 pakker Carbo-Nada LASAGNEPLATER

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80 Send oss en e-post ved spørsmål